Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Eski futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, adı birçok kriminal olaya karışan bir isim olarak yeniden gündemde. Düzce'de jandarma görevlisini darp ettiği ve eski eşini öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddialarıyla uzun süre gündemden düşmeyen Sarnıç, son olarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Bakırköy Kadın Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sarnıç, yakın zamanda tahliye edildi.

Tetikçi Tutma İddialarıyla Gündeme Gelmişti

Sarnıç, eski eşi Emre Aşık’ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddiasıyla uzun süre kamuoyunda konuşulmuştu. Erdi Sungur ve Baycan Şenürek ile bu konuda plan yaptığı ileri sürülen Sarnıç, yapılan soruşturma sonucunda bir süre önce tutuklanmıştı. Bu süreçte Sarnıç’ın adı, birçok kriminal olayla anıldı.

Pasaport İşlemleri Sırasında Gözaltına Alındı

Pasaport işlemleri için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Sarnıç, burada GBT (Genel Bilgi Toplama) kontrolü sırasında Düzce İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından “Suçluyu kayırma” suçundan arandığı belirlenmiş ve gözaltına alınmıştı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sarnıç, Bakırköy Kadın Cezaevi'nde tutuklu kalmıştı.

Tahliye Olduktan Sonra Gözdağı İçeren Video Yayınladı

Kısa süre önce tahliye edilen Yağmur Sarnıç, hapisten çıkar çıkmaz sosyal medyada dikkat çeken bir video yayınladı. Aracıyla şehir turu atan Sarnıç, yüksek sesle müzik açarak videolar çekti ve bu videolarda imalı ve tehditkar sözler sarf etti. Sarnıç’ın bu ifadelerinin kime yönelik olduğu merak konusu oldu.

Avukatından Açıklama Gelmedi

Kanal D Haber'de yer alan bilgilere göre, İbrahim Konar Sarnıç ve avukatıyla iletişime geçmek istemiş, ancak tahliye kararıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış.