Yalan dizisinde canlandırdığı Kadir Karaca karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Feyyaz Duman, izleyiciler tarafından merak edilen isimlerden biri haline geldi. Performansıyla adından söz ettiren 42 yaşındaki başarılı oyuncunun hayatı, özellikle memleketi hakkında aramalar yapılmaya başlandı.

Feyyaz Duman Kimdir ve Nerelidir?

1982 yılında dünyaya gelen Feyyaz Duman, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Ardından New York'ta oyunculuk eğitimi alan Duman, Annemin Şarkısı adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Duman, aynı zamanda Antalya Film Festivali'ne iki film ile katılan tek erkek oyuncu olarak da dikkat çekmiştir.

Feyyaz Duman Hangi Dizilerde ve Filmlerde Rol Aldı?

2016 yılında rol aldığı İçerde dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında yer alan Feyyaz Duman, daha sonra Kadın ve Baraj dizilerinde de başarılı performanslar sergiledi. Şimdilerde Yalan dizisinde Kadir karakterini canlandıran Duman, oyunculuk kariyerinde birçok önemli projede yer alarak adından sıkça söz ettirdi.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Feyyaz Duman Aslen Nereli?

Feyyaz Duman'ın memleketi Mardin olarak biliniyor. Özellikle, oyuncunun memleketiyle ilgili yapılan araştırmalar, Duman’ın Mardin kökenli olduğunu gösteriyor. İzleyiciler ve hayranları, oyuncunun nereli olduğunu öğrenince bu bilgiye olan ilgilerini artırdı.