Star TV ekranlarında her hafta cuma akşamı izleyicisiyle buluşan Yalı Çapkını, 7 Haziran itibarıyla sezon finali yaptı. Başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nu buluşturan bu dizi, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı. Peki, Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte, Yalı Çapkını 3. yeni sezon tarihi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Yalı Çapkını 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte Yalı Çapkını'nın yeni sezon tarihi yakından takip edilmeye başlandı. Sezon finalinde, Halis Ağa'nın şaşırtan planı ve "Seyran öldü mü?" sorusu büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi ise izleyiciler, Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? sorusunun cevabını arıyor. Yalı Çapkını 3. yeni sezon tarihi henüz netleşmedi, ancak önceki yıllar göz önünde bulundurulduğunda, dizinin eylül ayının ikinci haftasında 74. bölümüyle ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

Yalı Çapkını Sezon Finalinde Neler Oldu?

Yalı Çapkını sezon finali izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Pelin'in hastalık konusunu bildiğini söylemesi Seyran'ı şoke ederken, bu durum ikili arasındaki bir yardımlaşmanın kapısını araladı. Sevdiklerini korumak için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, bu zorlu yolda en büyük desteği Kont Ziya'dan aldı. Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, bu değişim Seyran'ın hoşuna gitmedi ve çareyi Halis Ağa'ya haber vermekte buldu.

Halis Ağa'nın Büyük Planı Ne?

Bu hamle, Kont Ziya ile Halis Ağa'yı karşı karşıya getirdi. Kötü gidişatı durdurma vaktinin geldiğini düşünen Halis Ağa, Korhan Ailesi’nin üyelerini cezalandırmak için büyük bir planı devreye soktu. Halis Ağa'nın sona sakladığı bu sürpriz, herkesin şok olmasına neden oldu. Seyran ise ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin tam üzerinde kaldı.