Star TV ekranlarının sevilen dizisi 'Yalı Çapkını', üçüncü sezonuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi, 7 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştı. Dizilerin büyük çoğunluğunun eylül ayında yeniden başlaması nedeniyle, izleyiciler "Yalı Çapkını ne zaman başlıyor?" sorusunun yanıtını aramaya başladı.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Yalı Çapkını 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Star TV ekranlarında her hafta cuma akşamı yayınlanan 'Yalı Çapkını', 73. bölümüyle haziran ayında sezon finaline girdi. Dizinin yeni sezon tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da, geçtiğimiz yıllara bakıldığında Yalı Çapkını'nın eylül ayının ikinci haftasında 74. bölümüyle yeniden ekranlarda olması bekleniyor.

Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Yalı Çapkını'nın sezon finalinde Pelin'in hastalık konusunu bildiğini söylemesi, Seyran'ı büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Bu gelişme, ikili arasındaki bir yardımlaşmanın da kapısını araladı. Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, bu zorlu yolda en büyük desteği Kont Ziya'dan aldı. Ferit, Kont Ziya'nın yönlendirmeleriyle bambaşka birine dönüşürken, bu değişim Seyran'ı rahatsız etti. Seyran, bu durumu Halis Ağa'ya bildirdi.

Halis Ağa'nın Büyük Planı Ne?

Ancak Seyran'ın bu hamlesi, Kont Ziya ve Halis Ağa'yı karşı karşıya getirdi. Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin kötü gidişatına dur demek için büyük bir planı devreye soktu. Halis Ağa'nın sona sakladığı sürpriz herkesi şok ederken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince bir çizgide kaldı.