Kış sezonunun başlamasıyla birlikte yeni sezon dizileri de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizilerinden Yalı Çapkını, bu akşam yeni sezonuyla izleyicinin karşısına çıkacak. Dizide Kaya karakterine hayat verecek olan Taro Emir Tekin’in hayat hikayesine dair merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik.

Yalı Çapkını Kaya Kimdir, Gerçek Adı Ne?

Yalı Çapkını dizisinde Kaya karakterini canlandıran oyuncunun adı Taro Emir Tekin’dir. Taro Emir Tekin, Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğludur ve genç yaşına rağmen dikkat çeken bir kariyere sahiptir.

Taro Emir Tekin Kimin Oğlu, Annesi Babası Kim?

Taro Emir Tekin, ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile Türk futbolunun efsane isimlerinden Metin Tekin'in oğludur. Bu köklü aileden gelen Taro Emir, oyunculuk kariyerine oldukça genç yaşta başlamıştır.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Taro Emir Tekin Kaç Yaşında ve Nereli?

Taro Emir Tekin, 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Henüz küçük yaşlarda oyunculuk eğitimine başlamış ve bu alanda kendini geliştirmiştir. Londra'da aldığı eğitimle kariyerine sağlam adımlarla devam eden Tekin, kısa sürede Türkiye’de de büyük bir üne kavuşmuştur.

Taro Emir Tekin'in Oyunculuk Kariyeri

Bir süre İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönen Taro Emir Tekin, oyunculuk kariyerine 2020 yılında Rise of Empires: Ottoman dizisiyle adım attı. Ardından internet dizisi Çıplak'ta Bulut karakterini canlandırdı. Asıl çıkışını ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Selçuk Dağcı rolüyle yaptı. Son olarak Bir Peri Masalı dizisinde Onur Köksal karakteriyle başrolde yer aldı.