Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonun finaliyle büyük bir merak uyandıran dizi, Eylül ayının ikinci haftasında 74. bölümüyle geri dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla büyük beğeni topladı.

Yalı Çapkını'nın 3. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Geçtiğimiz sezonun finali, Halis Ağa’nın şaşırtan planı ve "Seyran öldü mü?" sorusuyla izleyicileri ekrana kilitlemişti. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu olurken, Yalı Çapkını'nın Eylül ayının ikinci haftasında yeniden izleyiciyle buluşması bekleniyor. Yeni sezonda, Korhan Ailesi’ni bekleyen sürprizler ve Halis Ağa’nın büyük planı izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Yalı Çapkını’nın sezon finalinde Pelin’in hastalık konusunu bildiğini söylemesi, Seyran’ı şaşkınlığa uğratmıştı. Bu gelişme, Ferit ve Seyran arasındaki ilişkide yeni bir dönemin başlamasına sebep olurken, Ferit’in değişimi Seyran’ı rahatsız etmişti. Halis Ağa’nın devreye soktuğu büyük plan ise dizinin hayranları arasında büyük yankı uyandırdı. Yeni sezonda, Korhan Ailesi’nin yaşadığı bu zorlu süreç nasıl sonuçlanacak? Seyran gerçekten ölecek mi, yoksa büyük bir sürpriz mi bekleniyor?