Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti. Bebekleriyle sık sık objektif karşısına geçen ünlü çift, şimdi tatilin tadını çıkarıyor.

Derya Tuna 1

İkizlerden İbrahim Ayel ile Paylaşım

Yasemin Şefkatli, ikiz oğullarından biri olan İbrahim Ayel ile bir fotoğrafını 679 bin takipçisine sahip Instagram hesabından paylaştı. Ünlü ismin "2024 yaz" notunu düştüğü bu kare, kısa sürede 29 bine yakın beğeni aldı.

Yasemin Şefkatli

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

DERYA TUNA'DAN DUYGUSAL YORUM

Eşi ve oğluna kayıtsız kalamayan İdo Tatlıses, kalp emojileriyle yorum yaparken; Derya Tuna ise gelini ve torununa duyduğu sevgiyi "Sizi verene kurban olurum" mesajıyla dile getirdi. Bu yorum, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yasemin Şefkatli’nin bu özel anları ve Derya Tuna'nın içten yorumu, aile bağlarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.