Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesi, ilginç bir karşılaştırmayı ortaya çıkardı. Young Boys, İcardi’nin lüks arabası etmiyor! Arabasının değeri tüm kadrodan daha fazla… başlıklı haberimizde, iki takımın kadro değerleri ve Icardi’nin serveti hakkında çarpıcı detayları bulabilirsiniz.

Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti

Galatasaray’ın Piyasa Değeri Young Boys’un 3 Katı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaştı ve iki maçta da mağlup olarak Devler Ligi’ne veda etti. Sarı-kırmızılı ekibin 209.3 milyon Euro olan piyasa değeri, Young Boys’un 63.2 milyon Euro değerindeki kadrosunun yaklaşık üç katı. Icardi, Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Ziyech, Torreira ve Sara gibi oyuncuların piyasa değeri ise Young Boys’un tüm kadrosundan daha fazla.

Icardi’nin Arabası, Young Boys’un Maaş Bütçesinden Daha Pahalı!

Mauro Icardi’nin yeni aldığı Lamborghini Urus aracı, 1 milyon 370 bin Euro'luk değeriyle Young Boys kadrosundaki tüm oyuncuların maaşlarının toplamını geride bırakıyor. Young Boys, İcardi’nin lüks arabası etmiyor! ifadesiyle dikkat çeken bu durum, futbol dünyasında büyük bir şaşkınlık yarattı.