Yusuf Güney, 2023 Survivor yarışmasından ani ayrılışıyla dikkat çekti. Astral seyahat ve mistik açıklamalarıyla tanınan Güney, yarışmadan neden ayrıldığını Eser Yenenler'in programında anlattı.

RÜYALAR VE DEPREM UYARISI

Yusuf Güney, adada günlerce aynı rüyayı gördüğünü ve 6 Şubat depreminin kendisine haber verildiğini belirtti. Bu rüyalar nedeniyle yarışmadan ayrılmak istediğini söyleyen Güney, döndükten iki gün sonra Türkiye'de depremin olduğunu vurguladı.

ACUN ILICALI VE EKİBİN KARŞI ÇIKIŞI

Güney, Survivor ekibinin ve Acun Ilıcalı'nın bu kararına karşı çıktığını, ancak rüyalarının etkisiyle yarışmadan ayrılmakta ısrarcı olduğunu dile getirdi.

ASTRAL SEYAHAT VE MİSTİK DENEYİMLER

Son dönemde astral seyahatle uzaya gittiğini ve 100 yaşında bir sevgilisi olduğunu iddia eden Yusuf Güney, bu açıklamalarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

Survivor'da yaşadığı mistik deneyimler ve gördüğü rüyalar nedeniyle yarışmadan ayrılan Yusuf Güney, bu anılarını Eser Yenenler'in programında paylaştı.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?