Milli voleybolcu Zehra Güneş, tatilinden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız ismi, sezonun yorgunluğunu tatil yaparak atlatırken, paylaşımları takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Zehragunes 1724605227811

Son dönemde yaşadığı sakatlık ile hayranlarını korkutan Zehra Güneş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda sahaya çıkarak geri dönmüştü. Olimpiyatlardan sonra sosyal medyada pek aktif olmayan Güneş, tatilinden paylaştığı fotoğraflarla yeniden gündeme geldi. Paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni alarak adeta sosyal medyada fırtınalar estirdi.

Zehragunes 1724605255638

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Yeni Sezon Öncesi Enerji Topladı

25 yaşındaki voleybolcu, paylaştığı fotoğrafların altına yazdığı mesajda, tatilinin kendisi için bir yenilenme dönemi olduğunu ve doğayı daha çok hissedip yeni hayaller kurduğunu belirtti. Yeni sezona büyük bir heyecanla hazırlandığını ifade eden Güneş, takipçilerine de "Aklınızda yücelttiğiniz hayal, yüreğinizde taçlandırdığınız ideal her ne ise, hayatınızı bunlarla inşa edersiniz; bunlar olursunuz." sözleriyle ilham verdi.