Geçtiğimiz gün, Netflix'te yayınlanan OGM Pictures imzalı Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon galası yapıldı. Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz’ın yer aldığı dizinin galasında iki oyuncu arasında gerginlik yaşandı.

BÜYÜKÜSTÜN'ÜN TAVIRLARI ELEŞTİRİ ALDI

Gala sırasında Seda Bakan'ın “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu” sözlerine Tuba Büyüküstün, “Ben seni de Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun” diyerek tepki gösterdi. Rıza Kocaoğlu durumu kurtarmaya çalışsa da, Tuba Büyüküstün tavrını sürdürdü ve “Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?” diyerek Seda Bakan’a yöneldi.

SEDA BAKAN'IN YANITI

Tuba Büyüküstün’ün tavırlarından rahatsız olduğu düşünülen Seda Bakan, “Aşkım ben Serkan’ı tanıyordum, Murat ile daha önce film çekmiştim, Aytaç’ı da tanıyordum” diyerek yanıt verdi.

BONCUK YILMAZ ARAYA GİRDİ

Dizinin diğer başrol oyuncusu Boncuk Yılmaz, “Yapmayın, birbirinizi patlatmayın” diyerek araya girdi. Tartışma, Tuba Büyüküstün’ün “Seda, sus artık” sözleri ile sona erdi.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Bu görüntüler, Magazin Burada tarafından yayınlandıktan sonra Tuba Büyüküstün eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran bu olay, galanın önüne geçti.