Adana'da Ağaç Kesimi Tepkilere Yol Açtı: Zeydan Karalar'dan Net Açıklama! Adana'da Ağaç Kesimi Tepkilere Yol Açtı: Zeydan Karalar'dan Net Açıklama!

Burdur’da 14 Temmuz 2024 Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler ve saatleri:

ÇELTİKÇİ İLÇESİ

14 Temmuz Pazar günü Çeltikçi ilçesinde Konak Mahallesi Karakol Caddesi, Hükümet Caddesi ve Kaymakamlık Sokak bölgelerinde saat 10:00 ile 16:00 arasında manevra çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacak. İş Sağlığı ve Güvenliği gözetilerek yapılacak kesinti, 6 saat sürecek.

BUCAK İLÇESİ

Bucak ilçesinde Karapınar Köyü ve Köy Sokak bölgelerinde 14 Temmuz Pazar günü saat 09:30 ile 16:30 arasında yatırım çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak. İş Sağlığı ve Güvenliği dikkate alınarak yapılacak bu kesinti 7 saat sürecek.

TEFENNİ İLÇESİ

Tefenni ilçesinde 14 Temmuz Pazar günü Kır Mahallesi 1.Çay Çıkmazı Sokak, Uğur Sokak ve Tefenni Mahallesi Eseler Caddesi bölgelerinde saat 10:00 ile 16:00 arasında manevra çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacak. Aynı gün ve saatlerde Kır Mahallesi Dumlupınar Caddesi, Cezaevi Sokak, Yavuz Sokak ve Yenice Mahallesi Erciyes Sokak bölgelerinde de elektrik kesintisi yaşanacak. İş Sağlığı ve Güvenliği gözetilerek yapılacak kesintiler, 6 saat sürecek.