Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Osmaniye önümüzdeki beş gün boyunca yüksek sıcaklıklara maruz kalacak. İşte detaylı hava durumu tahminleri:

Bugün Osmaniye'de hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 34°C'yi bulacak. Gölgede kalmak ve bol sıvı tüketmek, özellikle öğle saatlerinde dışarıda olanlar için önem taşıyor.

YARIN: 35°C - SICAK HAVA ARTIYOR

Yarın, şehrimizde sıcak hava etkisini arttırarak devam edecek. Sıcaklık 35°C'ye yükselecek. Güneş çarpması riskine karşı tedbirli olunması öneriliyor.

19 TEMMUZ 2024 CUMA: 37°C - DİKKATLİ OLUN

Cuma günü sıcak hava dalgası devam edecek ve termometreler 37°C'yi gösterecek. Özellikle çocuklar, yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olanlar için dikkatli olunması gerekiyor.

Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı! Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı!

20 TEMMUZ 2024 CUMARTESİ: 37°C - HAFTA SONU SICAK

Hafta sonunun ilk gününde sıcaklık yine 37°C civarında olacak. Serinlemek için su kenarlarını tercih etmek ve klimalı alanlarda bulunmak iyi bir seçenek olabilir.

21 TEMMUZ 2024 PAZAR: 36°C - TATİLCİLER DİKKAT

Pazar günü de sıcak hava etkisini sürdürecek ve sıcaklık 36°C olacak. Tatil planları yapanlar, aşırı sıcaklardan korunmak için şapka, güneş kremi ve bol su gibi önlemleri unutmamalı.