Adana'nın Yüreğir Belediyesi, engellilerin yaşam koşullarını iyileştirmek için büyük bir adım attı. 230 manuel ve akülü sandalye ile çeşitli medikal malzemeler törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Yüreğir Belediyesi, engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak ve ailelerine yardımcı olmak amacıyla 200 manuel, 30 çocuk, 2 akülü tekerlekli sandalye ve diğer medikal malzemeleri belediye binası önünde düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırdı.

BAŞKAN DEMİRÇALI'NIN AÇIKLAMALARI

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, törende yaptığı konuşmada, dağıtımı yapılan medikal malzemelerin her bir engellinin hayatını büyük oranda kolaylaştıracağını belirtti. “Bu malzemeler engelli kardeşlerimizin hayatlarında çok şey değiştirecek. Sevgi varsa engeller yok olur.” dedi. Başkan Demirçalı, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Tayvan Büyükelçiliği'nin destekleri ile gerçekleştirilen bu projenin devamı için büyük bir çaba içerisinde olduklarını da ifade etti.

YÜREĞİR’DE ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YÜREKLERİNE DOKUNACAĞIZ

Konuşmasında yaşanılan yerin gelişmişliğini etkileyen faktörlerden birinin de özel gereksinimli bireylere yönelik yapılan hizmetler olduğunu dile getiren Başkan Demirçalı, “Yüreğir’de her bir engelli bireyimizin her şeye kolayca erişmesini sağlamak için çalışmalarımızı mutlaka engelli bireylerimizi de düşünerek yapacağız. Yüreğir’de engelli kardeşlerimizin yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, konuşmasının ardından CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı ile birlikte medikal malzeme dağıtımını gerçekleştirdi. Malzeme desteğinden yararlanan engelli bireyler de Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.

Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı! Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı!