Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen olayda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar, kendisine ait "Alber" isimli tekne limana yanaşırken tekneden düşen minderi almak için teknenin arka kısmına yöneldi. Tekneyi kullanan M.S.Ç., minderin alınması için manevra yaptığı sırada Bahar, dengesini kaybedip denize düştü ve motor pervanesinin arasında kaldı. Ağır yaralanan Bahar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ADLİ SÜREÇ BAŞLADI

Olay sonrası M.S.Ç., sabah erken saatlerde Kemer Adliyesi'ne getirildi. Sahil Güvenlik ekipleri, denize düşen minderi de getirerek savcılığa teslim etti. M.S.Ç.'nin nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Adana'da Ağaç Kesimi Tepkilere Yol Açtı: Zeydan Karalar'dan Net Açıklama! Adana'da Ağaç Kesimi Tepkilere Yol Açtı: Zeydan Karalar'dan Net Açıklama!

SERBEST BIRAKILDI

M.S.Ç., "Can dostumu, arkadaşımı kaybettim, acımız büyük, başka bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu. Mahkeme, M.S.Ç.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

VALİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Antalya Valisi, hastane önünde yaptığı açıklamada, Ali Bahar'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Ali Bahar'ın cenazesi bugün düzenlenecek törenin ardından defnedilecek. Tören, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonu’nda saat 14.30'da başlayacak ve Uncalı Kent Mezarlığı'nda son bulacak.