2016 yılında "Fatih Harbiye" dizisinde tanıştığı Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül, anne olma hayalini gerçekleştiriyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla bu mutlu haberi takipçileriyle paylaştı.

Atagül, sosyal medya paylaşımında, "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası… Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz." ifadelerini kullanarak anne olacağı iddialarını doğruladı. Bu haberi takipçileriyle paylaşarak heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Neslihan Atagül 1

"İşgal Günlerinde Aşk" Dizisinden Ayrıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Neslihan Atagül'ün bu mutlu haberi nedeniyle Ay Yapım’ın yeni projesi "İşgal Günlerinde Aşk" dizisinden ayrıldığı bildirildi. NOW’ın merakla beklenen 2025 yılı dizilerinin başında gelen bu projede, Binbaşı Ekrem ve Rus Vera’nın aşkı etrafında dönemin fotoğrafı etkileyici bir dille ele alınacak. Ancak, Atagül'ün sürpriz bebek haberi nedeniyle projeye çekimler başlamadan veda etmesi gerekti. Şimdi, dizi için yeni bir kadın başrol arayışı başladı.