Pro Beach Tour Mersin Etabı Sona Erdi: Kızkalesi'nde Büyük Heyecan Pro Beach Tour Mersin Etabı Sona Erdi: Kızkalesi'nde Büyük Heyecan

Geçtiğimiz yıl Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini açıklamıştı. İptal kararına, 'Kanun Hükmü' belgeselinin seçkiden çıkarılıp yeniden alınması ve ardından tekrar çıkarılması nedeniyle başlayan tartışmalar neden olmuştu. Gösterime girecek belgeselin FETÖ propagandası içerdiğini öne süren bakanlıklar, desteklerini çekmişti.

BAŞKAN BÖCEK’TEN YENİ AÇIKLAMA

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada festivalin bu yılki tarihlerini duyurdu. Böcek, "Türkiye’nin en önemli sinema festivali ve Antalya’mızın gururu olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Ulusal ve uluslararası alanda festivalimiz ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu yıl festivalimizin sanat direktörlüğünü Sayın Deniz Yavuz yürütecektir. Tüm sinemaseverleri, sinemanın ışığı altında festivalimizde buluşmaya davet ediyorum." dedi.

FESTİVAL DEVAM EDİYOR

Muhittin Böcek’in açıklamasıyla birlikte festivalin kaldığı yerden devam edeceği duyuruldu. Bu yıl 60'ıncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak.