Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik’in Yumaklar Mahallesi'nde meydana gelen yangın sonrası hızlı bir şekilde harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yangından etkilenen evler ve seralarda hasar tespiti yapmak için incelemelerde bulundu.

Silifke Kalesi'nde Tılsımlı Mezar Tableti Bulundu: Tarihin Sırlarına Yolculuk Silifke Kalesi'nde Tılsımlı Mezar Tableti Bulundu: Tarihin Sırlarına Yolculuk

Yangın Sonrası Destek Çalışmaları Başladı

Büyükşehir Belediyesi, Serik Yumaklar Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonucu mağdur olan üreticilerin ihtiyaçlarını belirlemek ve gerekli yardımları sağlamak için çalışmalarına hız verdi. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bölgede ön hasar tespit çalışmaları yaparak, üreticilerin kayıplarını telafi etmek amacıyla yangın bölgesinde zarar gören vatandaşlarla görüştü.

Zarar Gören Üreticilere Destek

Büyükşehir ekipleri, yangında evi, kümes hayvanları, hayvan yemleri ve seraları zarar gören üreticilerin kayıplarını belirlemek için detaylı incelemelerde bulundu. Zarar gören üreticiler, kendilerini yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.