Antalya'da yaz sıcaklarının etkisiyle hava sıcaklıkları gün içinde 35-40 derece arasında, sabaha karşı ise 28-32 derece arasında seyrediyor. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar, serinlemek için çareyi Konyaaltı Sahili'ne gitmekte buldu.

KONYAALTI SAHİLİ'NDE YOĞUNLUK

Gün içinde yüz binlerce tatilciyi ağırlayan Konyaaltı Sahili, aynı zamanda çadır kurmak ya da uyumak isteyenlerin de tercihi oldu. Sahile gelen vatandaşlar, hem serinleyip hem de denizin keyfini çıkararak sıcak havadan korunmaya çalışıyor.

AKDENİZ'İN SERİN SULARINDA VATANDAŞLAR RAHATLIYOR

Sahile gelenlerden bazıları çadır kurarken, bazıları da çakıl taşları üzerine serdikleri hasır ya da battaniyelerde uyumayı tercih etti. Geceyi Konyaaltı Sahili'nde geçiren vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde Akdeniz'in serin sularına kendilerini bırakarak yüzdü. Bazı vatandaşlar ise kürek sörfü yaparak zaman geçirdi.

Antalya Sahil 1

VATANDAŞLAR NE DEDİ?

Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı! Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı!

"HAVA SICAK, SAHİLDE SABAHLIYORUZ"

Arkadaş grubuyla sahilde sabahlayan Hüseyin Gönen, "Sahile arkadaşlarımızla sıcak havadan dolayı sabahlamaya geldik. Geceden geldik ve burada kaldık. Sabah denize girip, serinliyoruz. Sonrasında da evimize gidiyoruz" dedi.

"GÜN DOĞUMUNU İZLERKEN DENİZ AYRI GÜZEL"

Sahilde sabahlayıp denizin keyfini çıkardıklarını belirten Sedat Aksoy ise, "5-6 arkadaş akşamdan geldik ve burada sabahladık. Burası çok güzel. Gün doğumunu izleyerek denize giriyoruz. Sıcaktan kurtulmanın çok güzel bir yolu, sahilde sabahlamak. Sonrasında denize girmek, paha biçilmez güzel" diye konuştu.