Silifke Kalesi'nde Tılsımlı Mezar Tableti Bulundu: Tarihin Sırlarına Yolculuk Silifke Kalesi'nde Tılsımlı Mezar Tableti Bulundu: Tarihin Sırlarına Yolculuk

Antalya’nın Konyaaltı plajında deniz keyfi yapan vatandaşlar, öğle saatlerinde aniden bastıran yağmur ile büyük bir sürpriz yaşadı. Antalya’nın dünyaca ünlü plajına yağmur sürprizi başlıklı haberde, bu beklenmedik yağmurun etkileri ve vatandaşların tepkileri ele alınıyor.

Aniden Bastıran Yağmur, Sürpriz Oldu

Ağustos ayının son günlerinde Antalya’da sıcak ve nemli hava etkisini sürdürürken, Konyaaltı sahilinde denizin keyfini çıkaran vatandaşlar aniden bastıran yağmur ile karşılaştı. Gün içinde hava sıcaklığının 32 derece, nem oranının ise yüzde 68 olduğu bildirildi. Hafta içi olmasına rağmen yoğun bir kalabalıkla dolan plajda, öğle saatlerinde başlayan yağış, bazı vatandaşların eşyalarını toplayarak sahilden ayrılmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar ise yağmura aldırış etmeden denize girmeye devam etti.

Yağmura Rağmen Deniz Keyfi Devam Etti

Rüzgar nedeniyle plaj şemsiyelerini korumaya çalışan vatandaşlar arasında yağışa aldırış etmeyenler de vardı. Kısa süren yağışın ardından güneş tekrar yüzünü gösterince, vatandaşlar deniz keyiflerine kaldıkları yerden devam etti.

“800 Kilometre Yol Geldim, Yağmura Yakalandım”

Sivas’tan Antalya’ya tatile gelen Oğuzhan Keskinbalta, yağmura yakalanmasının şaşkınlığını yaşadı. Keskinbalta, “Sivas’tan buraya 800 kilometre yol geldim. Biraz yüzeyim diye, onda da yağmura yakalandık. Gündüz denize girerim dedim, ama güneş kremi sürmeye gerek kalmadı” ifadelerini kullandı.