Piyanist Dengin Ceyhan, Eylül ayında Uzak Doğu’da düzenleyeceği konserlerle Türk müziğini dünyaya tanıtacak. 4 Eylül’de Hong Kong, 7 Eylül’de Güney Kore ve 11 Eylül’de Japonya’da sahne alacak olan Ceyhan, bu özel turnede Türk müziğinin seçkin eserlerine yer verecek.

Uzak Doğu’da Türk Müziği Rüzgarı Esecek

Ceyhan, bu turne hakkında şunları söyledi: “Türk müziğini Japonya, Hong Kong ve Kore gibi ülkelerde duyurmak beni çok gururlandırıyor. Böyle bir projeyi yaratıp gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum.” Dengin Ceyhan, önümüzdeki dönemlerde de dünyanın farklı yerlerinde konserlerine devam edeceğini belirtti.

Konser Repertuarı ve Planlanan Etkinlikler

Ceyhan’ın konser repertuarında, Türk müziğinin özgün eserlerine yer verilerek dinleyicilere farklı bir müzikal deneyim sunulacak. Konserler, Uzak Doğu'da Türk kültürünü ve müziğini tanıtma amacı taşıyor.

Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi hastalığı ne, aslen nereli, kaç yaşında, neden öldü (kimdir) Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi hastalığı ne, aslen nereli, kaç yaşında, neden öldü (kimdir)

Ceyhan’dan Yeni Projeler Müjdesi

Dengin Ceyhan, bu turne ile yetinmeyip gelecekte de farklı ülkelerde Türk müziğini tanıtmaya devam edeceğini belirterek, yeni projelerinin müjdesini verdi.