Blogyagmuru'nda yer alan bilgilere göre, Doğan Alemdar ve Danla Bilic, Belgrad sokaklarında objektiflere yakalandı. İkili, konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Danla Bilic ve Doğan Alemdar Aşkı Doğrulandı

Türkiye A Millî Takımı'nın EURO2024 geniş kadrosunda yer alan kaleci Doğan Alemdar ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Belgrad'da birlikte görüntülendi. Bu görüntüler, ikili arasındaki aşk dedikodularını doğruladı.

Doğan Alemdar Kimdir?

Bolu Tünelinin Açılacağı Gün Ne Zaman, Bu Hafta Açılacak mı, Kaç Gün Kapalı Kalacak? Bolu Tünelinin Açılacağı Gün Ne Zaman, Bu Hafta Açılacak mı, Kaç Gün Kapalı Kalacak?

29 Ekim 2002'de Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde dünyaya gelen Doğan Alemdar, futbol hayatına 2013 yılında başladı. 11 yaşında Kayserispor altyapısına transfer olan Doğan, 2018 yılında Süper Lig ekibiyle profesyonel sözleşme imzaladı. 21 yaşında ve 1.89 boyundaki genç kaleci, 2020/21 sezonunda Silviu Lung'un sakatlığından sonra teknik direktör Samet Aybaba tarafından tercih edilerek dikkatleri üzerine çekti.

Kayserispor'dan Fransa'ya Transfer

Kayserispor kalesini toplam 31 resmi maçta koruyan Doğan Alemdar, 2021/22 sezonu yaz transfer döneminde Fransa Ligue 1 takımı Rennes'e transfer oldu. Bu transferle Kayserispor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli kazandırdı. 2023-24 sezonunda Rennes tarafından Ligue 2 ekiplerinden Troyes'e kiralanan Doğan, burada 34 maça çıktı ancak takımın küme düşmesine engel olamadı.