Ünlü oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ve çocuklarıyla birlikte Çeşme'de keyifli bir tatil geçirdi. Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali ve kızı Leyla Süreyya ile denizin tadını çıkarırken görüntülendi.

Alaçatı'da Görüntülendiler

Yaz sezonunu Çeşme’de çocuklarıyla geçiren Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Alaçatı’da keşfettiği bir plajda denize girerken görüntülendi. Eşi Ali Atay’ın da yanında olduğu ancak gün boyunca mekanın içinde kalıp suya girmediği görüldü.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Image (2)

Çocuklarıyla Neşeli Anlar

Hazal Kaya, çocuklarıyla oldukça neşeli anlar geçirdi. Hem kızı Leyla Süreyya hem de oğlu Fikret Ali ile ilgilenen ünlü oyuncu, bakıcılarının da yardımıyla renkli görüntüler sergiledi. Özellikle kızı Leyla Süreyya ile oynarkenki neşeli halleri, görenlerin beğenisini kazandı.

Kızının Ayaklarını Öptü

Leyla Süreyya'yı öpücüklere boğan Hazal Kaya, kızının minik ayaklarını öperken samimi anlar yaşadı. Kaya’nın bu şefkat dolu anları, plajdaki diğer tatilciler tarafından da takdirle izlendi.