İnci Taneleri, yeni sezon bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören dizi, yeni sezonda güçlü bir kadro ile ekranlara dönüyor. Bestemsu Özdemir'in ardından diziye yeni bir oyuncunun daha katıldığı iddia edildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye Polis Veli karakteri dahil olacak. Bu rolü, etkili oyunculuğuyla tanınan Aytek Şayan canlandıracak.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Inci Taneleri Polis Veli (3)

İnci Taneleri'nde Hangi Yenilikler Var?

BKM imzalı yapımın ilk sezonunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi ünlü isimler yer almıştı. Yeni sezonda kadroya Bestemsu Özdemir ile birlikte Aytek Şayan da katıldı. Polis Veli karakteri, dizide önemli bir rol üstlenecek ve hikayeye yeni bir soluk getirecek.

Inci Taneleri Polis Veli (2)

Yönetmen Koltuğunda Kim Var?

Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği dizinin senaryosu, usta oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alındı. İnci Taneleri, güçlü kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle izleyicileri yeniden ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.