İnci Taneleri, yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen projelerinden biri olan diziye, Bestemsu Özdemir'in ardından yeni bir oyuncunun daha katıldığı ortaya çıktı. Diziye katılan bu yeni oyuncu, etkili oyunculuğuyla tanınan Aytek Şayan oldu. Şayan, dizide "Polis Veli" karakterini canlandıracak.

Aytek Şayan Kimdir ve Hangi Dizilerde Oynadı?

Aytek Şayan, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınan başarılı bir isimdir. Tiyatro tutkusu her dönem baskın gelen Şayan, veterinerlik eğitimi aldığı dönemde Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yapmıştır. 2013 yılında mezun olduktan sonra birçok tiyatro oyununda sahne almıştır.

Aytek Şayan Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Aytek Şayan, doğma büyüme İzmirli'dir ve 39 yaşındadır. 1.82 boyunda olan Şayan, başarılı kariyerini çeşitli tiyatro oyunları ve dizilerle sürdürmüştür.

Aytek Şayan'ın Yer Aldığı Dizi ve Filmler

Aytek Şayan, ilk dizi oyunculuk deneyimini 2016 yılında “46: Yok Olan” isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Ardından, Diriliş: Ertuğrul, İsimsizler, Uyanış: Büyük Selçuklu gibi pek çok önemli projede yer almıştır. Son dönemde Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Hay Sultan, Çöp Adam, Gaddar ve Netflix yapımı Kübra adlı dizilerde rol almıştır.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Aytek Şayan Evli Mi?

Aytek Şayan’ın özel hayatı hakkında bilinen net bir bilgi bulunmamaktadır.

İnci Taneleri'nin Yeni Sezonunda Neler Olacak?

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonuna dahil olan Polis Veli karakteri, hikayeye önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor. Dizinin senaryosunu Yılmaz Erdoğan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.