2010 yılında yayınlanmaya başlayan ve büyük beğeni toplayan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'küçük Osman' karakteriyle izleyenlere duygusal anlar yaşatan Emir Berke Zincidi, yıllar içinde büyüdü ve son haliyle dikkatleri üzerine çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi, spor salonunda çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak takipçilerini şaşırttı. 18 yaşındaki oyuncunun spor salonunda verdiği pozu, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Zincidi’nin değişimi, sosyal medyada gündem oldu.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Emir Berke Zincidi 2

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 2010 yılında yayına girmiş ve üç sezon boyunca izleyiciyle buluşmuştu. Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Mine Tugay, Meral Çetinkaya, Farah Zeynep Abdullah ve Elçin Sangu gibi başarılı isimler yer almıştı. Özellikle 'küçük Osman' karakteriyle Emir Berke Zincidi, izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Emir Berke Zincidi 3

KARİYERİNE DEVAM EDİYOR

Emir Berke Zincidi, çocuk yaşlarda başladığı oyunculuk kariyerine, aldığı rollerle devam ediyor. Genç oyuncu, performansıyla dikkat çekerken, gelecekte de adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Emir Berke Zincidi 1

KÜÇÜK OSMAN' EMİR BERKE ZİNCİDİ'NİN DEĞİŞİMİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını sevindiren Zincidi, son haliyle hayranlarını hem şaşırttı hem de sevindirdi. Kendisini çocuk yaşlarda izleyen ve büyüdüğünü gören takipçileri, genç oyuncunun kariyerindeki adımlarını merakla takip ediyor.

Emir Berke Zincidi'nin çocuk yaşlardaki sevimli hali ve şimdi genç bir delikanlı olarak karşımıza çıkması, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.