Türkiye’de büyük ilgiyle izlenen MasterChef programının ilk dış çekimi Trabzon’da gerçekleştirildi. Mavi ve kırmızı takımların yarıştığı programda yarışmacılara Karalahana Çorbası, Hamsikuşu, Kaygana, Karadeniz Somunu, Somon Şiş ve Hamdiköy Sütlacı gibi Trabzon’un yöresel lezzetleri yaptırıldı.

Mehmet Şef Trabzon Özlemini Dile Getirdi

Programın açılışında konuşan Şef Mehmet Yalçınkaya, Trabzon’a gelmeyi uzun süredir istediklerini belirterek, “En sonunda Trabzon’a geldik, biz de çok mutluyuz” dedi. Mehmet Şef, İtalyan şef Danilo Zana’ya da Trabzon’a daha önce gelip gelmediğini sordu. Danilo Şef, "Daha önce geldim, sık sık geldim" yanıtını verdi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Danilo Şef Artık Trabzonsporlu!

Mehmet Şef, program sırasında Danilo Şef ile ilgili Trabzonspor sürprizini de açıkladı. Mehmet Şef, "Bugün yeni bir şey açıklayacağız. Danilo Şef Türkiye’den farklı kulüpler tuttu. Ama son kulübünü açıklıyoruz. Danilo Şef artık Trabzonsporlu!" dedi. Danilo Şef ise, "Biz bütün takımlara destekliyoruz. Burada muhteşem yemekler yedik, muhteşem bir havası var" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Formaları Hediye Edildi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da şeflere ve yarışmacılara Trabzonspor forması hediye etti. Bu anlamlı hediye, yarışmacılar ve şefler arasında büyük bir mutluluk yarattı.