Nargile Yasağı Kalkıyor Mu? Sektör ve Tüketiciler Gözlerini Cumhurbaşkanlığı'na Çevirdi Nargile Yasağı Kalkıyor Mu? Sektör ve Tüketiciler Gözlerini Cumhurbaşkanlığı'na Çevirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahil bandında hizmete sunduğu Patsovan ile vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı kızartmalık ürünler sunmaya devam ediyor. Kent Orkestrası’nın konserleri eşliğinde denizin ve yeşilin tadını çıkaran Mersinliler, Patsovan sayesinde lezzetli patates kızartmalarına ve soğan halkalarına daha kolay ulaşabiliyor. Özellikle gençler ve çocuklar, Patsovan’ın lezzetli soslarla servis edilen ürünlerine büyük ilgi gösteriyor.

Patsovan Projesi Nedir?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de görev yapan gıda mühendisi Çağrı Demirtaş, Patsovan projesinin halkın yoğun olduğu bölgelerde hizmet vermek amacıyla hayata geçirildiğini belirtiyor. Mersinlilere yaz konserleri eşliğinde sunulan bu hizmet, hızlı ve taze kızartmalık ürünler ile halkın beğenisini kazanmış durumda. Özellikle sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, al-götür hizmeti sayesinde Patsovan lezzetlerini pratik bir şekilde deneyimleme fırsatı buluyor.

Halktan Yoğun İlgi

Denizkızı’na bağlı kafelerin sunduğu hizmetlerden memnun olduğunu belirten vatandaşlardan Yiğit Bulut, son keşfettiği Patsovan’ın uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunduğunu ifade ediyor. Bulut, "Gayet güzel, kaliteli ve fiyatları da uygun" diyerek Patsovan deneyimini özetliyor.