Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı! Hatay'da Kadın Girişimciler İçin Büyük Fırsat: Hibe Desteğine Onay Çıktı!

Mersin’de iki kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra sosyal medyada "beni kimse yakalayamaz" diyen şüpheli, 15 gün süren kaçışın ardından JASAT ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, yakalanmasının ardından "Kimse bulamaz diyordum, jandarma buldu" dedi.

Şüpheli Sosyal Medyada Tehditler Savurdu

15 gün önce Mersin’in Akdeniz ilçesinde tartıştığı iki kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan 39 yaşındaki R.P., sosyal medyada canlı yayın yaparak polise meydan okudu. Canlı yayında, cezaevine girip çıktığını belirten R.P., "Beni ekip, helikopter alabilir mi ya, hayatın sillesinden geçmişim" şeklinde ifadeler kullandı.

JASAT Ekipleri Şok Operasyon Gerçekleştirdi

R.P.’nin yakalanması için Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) kapsamlı bir operasyon düzenledi. Şüphelinin ormanlık alanlarda ve bahçelerde saklandığı belirlenirken, ekipler çeşitli güzergâhları ve yaşam malzemesi atıklarını inceleyerek şüphelinin izini sürdü. Ekipler, şüphelinin saklanabileceği bölgede arama yaptı ve tespit edilen ayak izleri ile yaşam malzemelerinden hareketle daraltılan bölgede araştırmalarını yoğunlaştırdı.