Oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü çift, son olarak birlikte tatile çıkarak, romantik anlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir ile çekildiği pozları Instagram hesabında takipçileriyle buluşturdu.

Romantik Paylaşımlar Dikkat Çekti

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir ile birlikte çıktığı tatilde çekilen fotoğraflarını "Flashbacks of SS&MD" notuyla paylaştı. Bu paylaşımlar, çiftin ilişkisini gözler önüne sererken, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sarıkaya'nın gönderileri, kısa sürede 525 binden fazla beğeni aldı ve takipçileri tarafından birçok yorum yapıldı.

Image (56)

Aileden Onaylı İlişki

Mert Demir'in annesi, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, Serenay Sarıkaya ile oğlunun ilişkisini onayladığını belirtmişti. Anne Demir, "İlişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler" ifadelerini kullanmıştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Sarıkaya'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, "İnadına devam", "Çok şükür beraber fotoğraflar gördük", "Yeni proje gelmiş", "Ateşe düştük" gibi yorumlarla ünlü çifte destek verdi.