Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, geçtiğimiz haziran ayında iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız'dan boşandığını açıklamıştı. Boşandıktan sadece 20 gün sonra şarkıcı Nez ile ilişkisini duyuran Atilla, şimdi ise bu ilişkinin sona erdiğini açıkladı.

"Evlilikler Başlar ve Biter, Bu Hayattır"

Rüştü Onur Atilla, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "2014 yılında hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak sona ermiştir" ifadelerini kullanarak boşanma haberini duyurmuştu. Boşanmanın ardından 20 gün geçmeden, şarkıcı Nez ile ilişkisini sosyal medyada paylaşarak yeni bir başlangıç yapmıştı.

Sozcu2Jpeg V D O7X It Pu U Syym3C A Uf W

"Boşanmış Bir Adamla Tanıştım, Sizi Mutlu Edemem"

Nez de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak kadınları kullanmayın" ifadelerini kullanarak, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetmişti.

"Herkese Yeni Güzel Başlangıçlar Dilerim"

Önceki akşam Instagram'da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Nez, Rüştü Onur Atilla ile yollarını ayırdıklarını şu sözlerle duyurdu: "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık." Bu açıklama, çiftin kısa süren ilişkilerinin sona erdiğini resmen doğrulamış oldu.