Mersin Anamur’da Uyuşturucu Operasyonu: M.H.R. Tutuklandı Mersin Anamur’da Uyuşturucu Operasyonu: M.H.R. Tutuklandı

Osmaniye Belediyesi tarafından projelendirilen ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından yapımı tamamlanan Cam Seyir Terası, doğaseverlerin yeni gözdesi oldu. Türkiye'nin en büyük yaylalarından biri olan Zorkun Yaylası'nda bulunan teras, şehre ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan önemli katkılar sağlıyor. Teras, 120 dönüm arazi üzerinde yer alan çeşitli sosyal tesislerle birlikte ziyaretçilerini ağırlıyor.

DOĞA İLE İÇ İÇE VAKİT GEÇİRMEK İÇİN İDEAL

Alan içerisinde idari bina, 250 metrekare kır lokantası, yöresel ürünler sergi ve satış yerleri, kır kahvesi, büfeler, kamelyalar, piknik üniteleri ve amfi park bulunuyor. Bu tesisler, ziyaretçilerin doğa ile iç içe vakit geçirmesi için ideal bir ortam sunuyor.

MANZARASI HARİKA

İlk defa Zorkun Yaylası'na gelen Emrah Kaplan, terası çok beğendiğini ifade ederek, "Çok güzel bir ortam, manzarası harika. Etkinlikler için çok uygun, aile ile kebap yapabileceğiniz, spor yapabileceğiniz yerler var. Herkese tavsiye ederim," dedi.

Ailesi ile birlikte piknik yapmak için Cam Seyir Terası'na gelen Oğuz Kaan Kuru ise, "Zorkun'a ilk defa geldim ve çok beğendim. Harika bir manzarası var, güzel bir hizmet yapılmış. Herkese gelmesini tavsiye ederim," şeklinde konuştu.