Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Sanatçı Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı gerilimde yeni bir boyuta geçti. Eşi Samar Dadgar'ı hedef alan kız kardeşi Yurda Güler’e sosyal medya üzerinden gözdağı verdi. "Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor. Bir saygısızlığını daha bekliyor" diyerek tehditler savuran Deniz, ailesiyle tüm ilişkisini kestiğini açıkladı.

Aile İçi Gerilim Tırmanıyor

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla eşi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey dışındaki aile üyelerini hayatından çıkardığını duyurmuştu. Bu açıklamaya tepki gösteren kız kardeşi Yurda Güler, gelinlerini suçlayarak, “Türlü oyunlarıyla ağabeyimi bizden uzaklaştırdı” dedi. Bu suçlama sonrası Deniz, “Evet Yurda Hanım! Akşamı bekle birtanem” diyerek gözdağı verdi.

Tehdit İçeren Paylaşım

Gece yarısı yeni bir paylaşım yaparak tehditlerini sürdüren Deniz, “Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve en sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor” ifadelerini kullandı.

Ne Oldu?

Özcan Deniz, oğlu ve eşi Samar Dadgar ile fotoğrafını paylaşarak, “Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir” diyerek aile üyelerine sırtını döndüğünü açıkladı.