Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

"Yabancı Damat" dizisindeki performansıyla bir döneme damga vuran başarılı oyuncu Özgür Çevik, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda uzun süredir birlikte olduğu Hatice Kartoğlu ile evlenen Çevik, verdiği röportajda son haliyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun yaş almış görüntüsü, hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

Özgür Çevik'in Son Hali 1

"Zaman Çok Şey Götürmüş" Dediler

Özgür Çevik’in son hali, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Pek çok kişi, oyuncunun yaşlandığını ve "Zaman çok şey götürmüş" yorumunu yaptı. Çevik’in yıllar içindeki değişimi, onu bir dönem "Yabancı Damat" dizisinde tanıyan izleyiciler için nostaljik bir anı oldu.

Özgür Çevik'in Son Hali 3

Özgür Çevik Kimdir?

Yılların eskitemediği yeteneklerden biri olan Özgür Çevik, "Yabancı Damat" dizisindeki rolüyle büyük bir üne kavuşmuştu. O dönemde ikonik bir figür haline gelen Çevik, hem televizyon hem de sinema dünyasında başarılı işlere imza attı. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen nikah töreni ile özel hayatında da mutluluğu bulan Çevik, kariyerine devam ediyor.