Sandık Kokusu” dizisinin 2. sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Yönetmen koltuğunda değişiklik yaşanan diziyi, Altan Dönmez devraldı. Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi, yeni sezona Şanlıurfa sahneleriyle başlayacak. Dizinin kadrosuna katılan yeni isimler, dizinin hayranları arasında heyecan yarattı.

SANDIK KOKUSUNA YENİ İSİMLER KATILDI

Serkay Tütüncü'nün ardından Ali Yağcı'nın da kadroya dahil olduğu "Sandık Kokusu" dizisine, son olarak Gözde Seda Altuner katıldı. Altuner, "Kirli Sepeti" dizisinde canlandırdığı Nergis rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Kulislerden sızan bilgilere göre Altuner, dizide Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan’ın kız kardeşi Gülnaz Başkaya karakterine hayat verecek.

GÜLNAZ BAŞKAYA’YI OYNAYACAK

Gözde Seda Altuner, "Sandık Kokusu" dizisinde Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan karakterinin kız kardeşi Gülnaz Başkaya’yı oynayacak. Altuner’in kadroya katılması, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Dizinin yeni sezonunda Gülnaz Başkaya karakterinin nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Gözde Seda Altuner Kimdir

"Sandık Kokusu" dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Dizinin yeni sezonunda, Şanlıurfa sahneleriyle başlayacak olan hikaye, izleyicilere yeni maceralar ve sürprizler sunacak. Yeni katılan oyuncular ve değişen yönetmen ile birlikte dizinin daha da güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor.

SANDIK KOKUSUNA YENİ KARAKTERLE YENİ SOLUK GELECEK

Dizinin ikinci sezonunda, Şanlıurfa'da çekilecek sahneler ve yeni karakterlerin dahil olması ile birlikte hikaye daha da derinleşecek. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip Memili'nin başrollerdeki performansları, diziye olan ilgiyi artırmaya devam edecek. Gözde Seda Altuner'in canlandıracağı Gülnaz Başkaya karakteri ise dizinin dinamiklerine yeni bir soluk getirecek.