Dikkat! Karayollarında Çalışmalar Başladı Aydın'dan İstanbul'a, İzmir'den Mersin'e kadar birçok bölgede yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli güzergahlar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle vurgulandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu Urla Kavşağı ile Çeşme istikameti arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sağ ve emniyet şeridinden sağlanmaktadır. Çalışmalar 19 Temmuz 2024 ile 25 Temmuz 2024 tarihleri arasında sürecek.

İSTANBUL-ANKARA YOLU TRAFİĞE KAPANACAK

İstanbul-Ankara yolunun 4-5. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü kavşak kolu trafiğe kapatılacak. Ayrıca, yolun 36-38. kilometreleri arasında Sakarya yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara yönünden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

SAKARYA-BİLECİK YOLUNA DİKKAT!

Sakarya-Bilecik yolunun 11-14. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun Sakarya yönü trafiğe kapatılacak ve ulaşım Bilecik yönünden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Adana'da Ağaç Kesimi Tepkilere Yol Açtı: Zeydan Karalar'dan Net Açıklama! Adana'da Ağaç Kesimi Tepkilere Yol Açtı: Zeydan Karalar'dan Net Açıklama!

SAMANDIRA GİŞELERİNDE KONTROL

O-4 Anadolu Otoyolu Samandıra Ücret Toplama İstasyonunu Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları esnasında, Samandıra Gişelerinden otoyola giriş ve çıkışlar servis yollarından kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmalar 24 saat esasına göre devam edecek.

SEYDİKEMER-SÖĞÜT YOLUNDA YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

MERSİN-ADANA İSTİKAMETİNE GİDECEK YOLCULARIN DİKKATİNE

Mersin-Adana yolunun 0-1. kilometreleri arasında Liman-Hal Köprüsü Farklı Seviyeli Kavşak Çalışmaları kapsamında köprü genleşme derzleri onarımı nedeniyle, trafik Liman D Kapısı Ayrım kolundan kontrollü olarak sağlanacak.

ÇANAKKALE-ÇAN OTOYOLUNDA ULAŞIM KONTROLLÜ SAĞLANACAK

Çanakkale-Çan yolunun 11-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

NEVŞEHİR-AKSARAY YOLUNDA ULAŞIM BÖLÜNMÜŞ YOLDAN SAĞLANACAK

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42. kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.