Türk tiyatro ve sinemasının usta ismi Cihat Tamer, oğlunun vefatıyla sarsıldı. 57 yaşında hayata gözlerini yuman Atilla Tamer, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 81 yaşındaki Cihat Tamer, oğlunun ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Gece Acı Haber Geldi

Atilla Tamer, özel bir hastanede uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Durumu ciddileşen Tamer için kısa bir süre önce kan anonsu yapılmıştı. Ancak, tedavi süreci maalesef başarılı olamadı ve Atilla Tamer, gece yarısı yaşamını yitirdi.

Usta Sanatci Cihat Tamer In Oglu (1)

Cihat Tamer’in Paylaşımı

Evlat acısıyla kahrolan Cihat Tamer, acı haberi şu sözlerle duyurdu: “Sevgili oğlum Atilla Tamer'i kaybettik. Cenazesi yarın Ataköy Ömer Doruk Camisi’nde ikindi namazından sonra Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedilecektir.”

Usta Oyuncunun Evlat Acısı

81 yaşındaki usta oyuncu Cihat Tamer, sanat dünyasında uzun yıllar emek vermiş ve sayısız eserde yer almış bir isim. Ancak, oğlunun vefatıyla yaşadığı bu acı, tüm sanat camiasını derinden etkiledi.

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

Cihat Tamer ve ailesine başsağlığı diliyoruz.