Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Alanyaspor, ligin yeni takımlarından Göztepe’yi ağırlıyor. Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, önceki maçlarında Eyüpspor ile berabere kalırken, Başakşehir deplasmanında 4-2 mağlup oldu. Turuncu-yeşilliler, Göztepe karşısında kazanarak ligdeki ilk üç puanına ulaşmayı hedefliyor. Ev sahibi ekipte Sergio Cordova, Jure Balkovec ve Loide Augusto gibi önemli isimler dikkat çekiyor. Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor. Peki, Alanyaspor - Göztepe Şifresiz Kanalda Mı, Hangi Kanal Canlı Veriyor? İşte karşılaşmanın detayları…

Alanyaspor - Göztepe Şifresiz Kanalda Mı, Hangi Kanal Canlı Veriyor?

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Alanyaspor ve Göztepe karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak mücadele 23 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Karşılaşmanın Hakemleri Belli Oldu

Alanyaspor ve Göztepe arasında oynanacak bu karşılaşmayı Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Murat Altan ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Oğuzhan Aksu, maçın dördüncü hakemi olarak sahada olacak.

Göztepe’de İki Eksik

Göztepe'de sakatlığı bulunan kaleci Arda ve tedavisi süren Japon orta saha oyuncusu Matsuki, bu maçta forma giyemeyecek. İzmir temsilcisinin yeni transferi Polonyalı kaleci Mateusz Lis ise lisansı çıkması durumunda Alanya'da sahadaki yerini alabilecek.

Alanyaspor’un Son Durumu

Alanyaspor, ligde geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Fatih Tekke’nin öğrencileri, puan sıralamasında 15. basamakta yer alıyor. Alanyaspor, oynadığı karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri sarsarken, kalesinde ise 5 gol gördü.