Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Modric, Arda Güler'in maçta kısa süre forma giymesinden dolayı fotoğraf çektirmek istememesi üzerine tepki gösterdi ve aralarında dikkat çekici bir konuşma geçti.

Arda Güler maça yedek başladı

Real Madrid, UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek kupayı kazandı. Arda Güler, Türk futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği maçta yedek kulübesinde başladı ve 88. dakikada Vinicius Junior'ın yerine oyuna dahil oldu. Maçın ardından, Luka Modric ile Arda Güler arasında geçen bir diyalog, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Modric’ten Arda’ya uyarı: "Saçmalık istemiyorum!"

Fanatik'in Real Madrid Confidential'e dayandırdığı habere göre, Arda Güler, Süper Kupa maçında kısa süre oynaması nedeniyle fotoğraf çektirmek istemedi ve bu isteğini Modric'e iletti. Ancak Modric, genç oyuncuya sert bir şekilde "Saçmalık istemiyorum" diyerek tepki gösterdi. Arda Güler'i fotoğraf çekebilecekleri bir yere götüren Modric, sonunda onun kupayla fotoğrafını çekti ve ikili birlikte bir selfie çekerek bu anları sosyal medyada paylaştı.