Real Madrid'in genç Türk yıldızı Arda Güler, sezon öncesi kampında gösterdiği performansla herkesi büyülemeye devam ediyor. Arda, Ancelotti'nin "Ateşle" sloganını benimseyerek, kampta muazzam bir kalite sergiledi.

Ancelotti'nin Öğrencilerinden Biri: Arda Güler

Arda Güler, Real Madrid'in sezon öncesi turuna güçlü bir başlangıç yaptı. İlk gününde muazzam kalitesini gösteren genç oyuncu, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin "Ateşle" sloganını benimsedi ve bu sloganla performansını daha da artırdı.

İspanyol Basınında Övgü

Fanatik'in derlediği habere göre, Arda Güler'in kamptaki performansı İspanyol basınında da geniş yankı buldu. Defensa Central, genç yıldızın performansını övgüyle değerlendirirken, "Ne Endrick ne de Modric: Sezon öncesi kampında Ancelotti'yi en çok etkileyen oyuncu Arda Güler" ifadelerini kullandı.

Gelecek Vaat Eden Bir Yıl

Haberin devamında, Madrid'in teknik ekibinin Arda Güler'in sakatlıklardan sonra etkileyici bir geri dönüş yaptığına inandığı ve bu yılın '15' numara için harika bir yıl olacağına vurgu yapıldı.

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Tatili Kısa Kesip Çalışmaya Başladı

Tatilini kısa kesip Real Madrid'in Chicago'da gerçekleştirdiği kampa katılan Arda Güler, antrenmanlarda müthiş bir performans ortaya koyarak adeta göz doldurdu.