Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacağı maçların kamp kadrosunu açıkladı. Siyah-beyazlı ekipte, beklenmedik şekilde iki önemli isim kadroya dahil edilmedi.

Beşiktaş'ın Kadrosu Belli Oldu

Beşiktaş'ın UEFA'ya bildirdiği kadroda şu isimler yer aldı: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Jonas Svensson, Paulista, Tayyip Talha, Omar Colley, Necip Uysal, Zaynutdinov, Masuaku, Emirhan Topçu, Rashica, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Muci, Al-Musrati, Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandez, Semih Kılıçsoy, Aboubakar, Immobile, Rafa Silva, Muleka.

Daniel Amartey ve Oxlade-Chamberlain Kadroda Yok!

Beşiktaş'ın önemli transferlerinden Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain, Lugano maçları için açıklanan kadroda yer almadı. Bu karar, taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.

Amartey ve Oxlade-Chamberlain'in kadro dışı kalma nedenleri henüz açıklanmazken, bu gelişme takımın oyun planında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu.