Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de katıldığı programda, Göztepe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Yayın sırasında Ahmet Çakar ile kısa süreli bir tartışma yaşayan Ilıcalı, söyledikleriyle geceye damgasını vurdu. Canlı yayında geçen bu sözler, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Acun Ilıcalı: "Bize Kurulan Tuzak Var!"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, yaşanan olaylarla ilgili olarak Fenerbahçe'nin hedef alındığını belirtti. Ilıcalı, "Bize kurulan tuzak var! 'Fenerbahçe yüzünden oldu. Ali Koç yüzünden oldu' deniyor. Onları bir geçelim!" diyerek, Fenerbahçe'nin büyük olduğu için hedef alındığını ifade etti. Ayrıca, başkan Ali Koç’un stat içinden gitmesi gerektiğini savunarak, "Nereden gidecekti? Dışarıda ne olduğu belli mi? Ya dışarıda bıçaklansa. O zaman da statta güvenliği olan yerden çıktı, dışardan gitti diyecektiniz!" sözleriyle Ahmet Çakar’a yanıt verdi.

Ahmet Çakar ile Gerilimli Anlar

Programda yaşanan tartışma, Ahmet Çakar’ın Ali Koç’un stat içinden çıkmasının yanlış olduğunu söylemesi üzerine başladı. Ahmet Çakar, "Ali Koç’un saha içinden girmesi yanlış. Oradan gidersen bir şeyler olacağı belliydi" dedi. Bu sözlere sert bir şekilde karşılık veren Ilıcalı, "Yapma ya! Dışarıda ne olduğu belli mi? O zaman da statta güvenliği olan yerden çıktı, dışardan gitti diyecektiniz!" diyerek, Fenerbahçe yönetiminin doğru olanı yaptığını savundu.

Yeni Proje Müjdesi

Tartışmanın ardından Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için yakında açıklayacakları yeni bir projeyle ilgili de bilgi verdi. "Yakında bir proje ile geliyorum. Herkes Fenerbahçe'nin büyüklüğünü görecek. Orta saha alacağız. Hepimizi mutlu edecek bir şeyin peşindeyiz." sözleriyle Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.