Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, La Liga'nın ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Real Valladolid'i 3-0 mağlup etti. Arda'nın ilk 11'de başladığı maçta, Carlo Ancelotti'nin ekibine galibiyeti getiren golleri Federico Valverde, Brahim Diaz ve Endrick kaydetti. Özellikle son golü atan Brezilyalı yıldız Endrick'in sözleşme detayları, maçın ardından gündeme oturdu.

Sözleşme Detayları Belli Oldu

Real Madrid'in daha önce transferini açıkladığı ancak bu yaz kadrosuna dahil ettiği Endrick, Santiago Bernabeu'daki ilk maçında golünü atarak dikkatleri üzerine çekti. Brezilya basınından Globo'da yer alan habere göre, Real Madrid'in Endrick için Palmeiras ile yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Endrick'in Performansı Palmeiras'a Kazandırıyor

Haberde, Endrick'in her golü, asisti ya da kazandırdığı penaltı için Real Madrid'in Palmeiras'a 35 bin euro ödeyeceği belirtildi. Ayrıca, bonus ödemelerinin toplam değerinin maksimum 12.5 milyon euro'ya kadar çıkabileceği ifade edildi. Anlaşma kapsamında Endrick'in bireysel ödülleri ve oynadığı maç sayıları da bonuslara dahil edildi.

Transfer 2022'de Açıklanmıştı

Real Madrid, Endrick'i transfer ettiğini 2022 yılında duyurmuştu. O dönemde 16 yaşında olan genç futbolcu, 18 yaşına girmediği için Madrid ekibinin kadrosuna katılamamıştı. İspanyol devi, Endrick'in bonservisine 47.5 milyon euro ödemişti.