Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta İsviçre temsilcisine 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, İstanbul'daki rövanş mücadelesinde turu geçmek için sahaya çıkacak. Peki, Galatasaray bu önemli maçı kazanamazsa ne olacak?

Galatasaray-Young Boys Rövanş Maçı Ne Zaman?

Galatasaray ile Young Boys arasındaki rövanş karşılaşması, 27 Ağustos Salı günü RAMS Park'ta oynanacak. Bu maç, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolundaki son şansı olacak. Kazanan takım, adını 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracak.

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

Galatasaray Elenirse Ne Olur?

Galatasaray, Young Boys'a elenirse UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını kaybedecek. Ancak sarı-kırmızılılar, Avrupa'daki mücadelesine devam edecek. Galatasaray, elenmesi durumunda yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında devam edecek. Bu durumda Galatasaray, Avrupa Ligi'nde prestijli bir performans sergileyip hem gelir elde etme hem de Avrupa'daki başarısını sürdürme fırsatını yakalayacak.