Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, istifa ettiğini açıkladı. Yüce, yönetim anlayışı ve karar alma süreçlerindeki ciddi farklılıklar nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldığını belirtti. Galatasaray'ın çıkarlarını her zaman ön planda tuttuğunu ifade eden Yüce, "Seçildiğim günden bu yana Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda üzerime düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalıştım." dedi.

Yönetim Kurulundan İstifa

Yüce, 25 Mayıs 2024 tarihinde yapılan seçimde Dursun Özbek'in daveti üzerine yönetim kuruluna girdiğini ancak süreç içinde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle görevine devam edemediğini belirtti. İstifasının ardından Galatasaray’a bir taraftar olarak destek olmaya devam edeceğini ifade eden Yüce, "Bu gayreti gösterdiğim süre boyunca yönetim anlayışı ve karar alma süreçlerindeki ciddi görüş farklılıkları nedeniyle bir yol ayrımına geldim." dedi.

Galatasaray'ın Çıkarlarını Korumaya Devam Edeceğim

Yüce, Galatasaray’a hizmet etmeyi bir aidiyet olarak gördüğünü belirterek, "Galatasaray, benim için yalnızca bir spor kulübü değil; hayatım boyunca onurla taşıyacağım bir aidiyetin adıdır." ifadelerini kullandı.

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

İstifası Tartışmalara Neden Oldu

Ali Yüce'nin istifası, Galatasaray camiasında büyük yankı uyandırdı. Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini belirten açıklamasında, Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı sonrası yaşanan tartışmalara da değindi. Kulübün büyük bir prestij ve maddi kazanç sağlayacak olan bu maçın sonucu ve yönetim kurulundaki görüş farklılıkları nedeniyle istifa kararı aldığını ifade etti.

Yüce, taraftarlar ve camiayla birlikte Galatasaray'a olan bağlılığının devam edeceğini belirterek, "Bir taraftar olarak kulübümüze her branşta desteklemeye ve ihtiyaç duyulan her an kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim." dedi.