Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Galatasaray, dün oynanan hazırlık maçında Trencin'i 4-1 mağlup etti. Ancak takımın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin yaşadığı ayrılık süreci hala gündemde.

WANDA NARA'DAN AÇIKLAMA

Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklayarak, "Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" dedi.

İHANET İDDİALARINA YANIT

Arjantin basınında, Wanda Nara'nın rapçi L-Gante ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Nara, sosyal medyada yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlayarak, "Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım. Aynı müzik şirketinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ICARDİ DEPRESYONDA MI?

Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez'in iddiasına göre, Mauro Icardi ayrılık sonrası depresyonda ve iştahsız. Mendez, Icardi'nin altı kilo verdiğini ve bu durumun Galatasaray taraftarları ile yöneticilerini endişelendirdiğini öne sürdü.

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trencin maçından sonra yaptığı açıklamada, "Icardi çok istekli. Bir sonraki maçta kullanacağız. Fiziksel olarak tüm oyuncuları hazırlamalıyız. Hazırlık kampı içindeyiz" dedi. Buruk, Icardi'nin ne kadar süre alacağını fiziksel durumuna göre belirleyeceklerini ifade etti.