Milli Voleybol Takımı’nın başarılı libero oyuncusu Gizem Örge, Paris Olimpiyatları’nda sergilediği performansın ardından geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştır. Spor kariyerindeki başarılarının yanı sıra, Gizem Örge’nin özel hayatı da merak konusu olmuştur. Özellikle "Gizem Örge evli mi?" ve "Gizem Örge'nin eşi kim?" gibi sorular sıklıkla araştırılmaktadır. İşte, Gizem Örge’nin hayatına dair merak edilenler…

Gizem Orge Evli Mi 6

Gizem Örge Evli mi?

Gizem Örge’nin hayatı ve kariyeri kadar özel hayatı da pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Başarılı voleybolcunun evli olup olmadığı sorusu da bu merakın başında gelir. Gizem Örge, 2017 yılında oyuncu Cavit Çetin Güner ile evlenmiştir. Ancak bu evlilik uzun sürmemiş ve çift 2019 yılında boşanmıştır. Günümüzde, Gizem Örge’nin herhangi bir evlilik bağı bulunmamaktadır.

Gizem Örge Boşandı mı?

Gizem Örge, 2017 yılında tanınmış oyuncu Cavit Çetin Güner ile dünya evine girmiştir. Çiftin nikah şahitliğini ise ünlü isimler Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar yapmıştır. Ancak bu evlilik, iki yıl sürdü ve çift 2019 yılında yollarını ayırdı. Boşanmalarının ardından Gizem Örge, özel hayatını medya ve kamuoyundan uzak tutmayı tercih etti. Bu nedenle, boşanma süreci hakkında fazla detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Cavit Çetin Güner Kimdir?

Gizem Örge’nin eski eşi Cavit Çetin Güner, Türkiye’nin tanınmış oyuncularından biridir. 21 Şubat 1986’da İstanbul’da doğan Güner, oyunculuk kariyerine küçük yaşlarda başlamış ve birçok dizi ve filmde rol almıştır. Güner’in anne tarafı Rize, baba tarafı ise Bursa kökenlidir. Anne ve babasının farklı şehirlerden olması, onun kültürel zenginliğini ve geniş bir perspektife sahip olmasını sağlamıştır.

Cavit Çetin Güner, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine genç yaşta reklam filmleriyle adım atan Güner, "Hayat Bilgisi" dizisi ile televizyon dünyasına girmiştir. Daha sonra "Diriliş: Ertuğrul" dizisinde canlandırdığı Doğan Bey karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Bu dizi, onun kariyerinde bir dönüm noktası olmuş ve büyük beğeni toplamıştır.

Cavit Çetin Güner’in oyunculuk kariyerindeki diğer önemli projeler şunlardır:

  • 2003 – Hayat Bilgisi (Cavit Koca)
  • 2006 – Yalancı Yarim (Ümit Özkul)
  • 2007-2008 – Annem (Eymen)
  • 2012 – Ustura Kemal (Cici)
  • 2014 – Diriliş: Ertuğrul (Doğan Bey)

Gizem Örge Kimdir?

Gizem Örge, 26 Nisan 1993 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Voleybol kariyerine genç yaşlarda başlamış ve kısa sürede büyük başarılar elde etmiştir. Ankara Eczacı Voleybol Kulübü’nde başladığı kariyerine, 2013 yılında VakıfBank’a transfer olarak devam etmiştir. VakıfBank’ta geçirdiği 8 yıl boyunca birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atmıştır.

Gizem Örge, VakıfBank formasıyla 3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 2 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 5 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştır. 2021 yılında ise Fenerbahçe’ye transfer olmuştur ve kariyerine burada devam etmektedir.

Ayrıca, Gizem Örge Milli Takım kariyerinde de büyük başarılar elde etmiştir. Yıldız Kız Milli Takımı ile Dünya dördüncülüğü, Gençlik Olimpiyatları ve Balkan şampiyonlukları yaşamıştır. 2023 yılında ise Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın bir parçası olarak FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ve Voleybol Dünya Kupası’nda şampiyonluklar kazanmıştır.

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

Gizem Orge Evli Mi 7

Gizem Örge’nin Başarıları

Gizem Örge, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve başarılara imza atmıştır. İşte Gizem Örge’nin kariyerinde elde ettiği bazı önemli başarılar:

  • 2014 - Avrupa Kadınlar Voleybol Ligi - Şampiyonluk (Milli Takım)
  • 2016 - FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası - Üçüncülük (VakıfBank)
  • 2017 - Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası - Üçüncülük (Milli Takım)
  • 2023 - FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi - Şampiyonluk (Milli Takım)
  • 2023 - Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası - Şampiyonluk (Milli Takım)
  • 2023 - Voleybol Dünya Kupası - Şampiyonluk (Milli Takım)

Gizem Örge Boyu Kaç?

Gizem Örge, 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Başarılı libero, bu fiziksel özellikleriyle sahada hızlı ve etkili bir performans sergilemektedir.

Gizem Örge Kaç Yaşında?

1993 doğumlu olan Gizem Örge, 2024 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. Voleybol kariyerine genç yaşta başlayan Örge, yıllar içinde tecrübesini artırarak başarılarını sürdürmüştür.

Gizem Örge Çocuğu Var mı?

Gizem Örge’nin bir çocuğu bulunmamaktadır. Daha önce evlilik yapmış olmasına rağmen bu evlilikten çocuk sahibi olmamıştır.

Gizem Örge Hangi Takımda Oynuyor?

Gizem Örge, günümüzde Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nda libero olarak görev yapmaktadır. Sarı-lacivertli forma altında birçok başarıya imza atan Örge, Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından biridir.

Gizem Örge Nereli?

Gizem Örge, Ankara doğumludur. Başkent Ankara’da doğup büyüyen Örge, voleybol kariyerine de burada başlamış ve daha sonra İstanbul’a transfer olmuştur.