Trendyol 1. Lig’i geçen sezon 2. sırada tamamlayarak Süper Lig’e çıkma hakkı kazanan Göztepe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da kamp yapıyor. Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden sarı-kırmızılılar, üçüncü hazırlık maçında İngiliz ekibi Luton Town'ı 3-2 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Hazırlık Maçları Performansı

Göztepe, kampın ilk hazırlık maçında İngiliz ekibi Charlton Athletic'e 3-1 mağlup oldu. İkinci hazırlık karşılaşmasında ise Macaristan temsilcisi Fehervar FC ile 2-2 berabere kaldı. Üçüncü maçında ise bugün İngiliz ekibi Luton Town ile karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar, rakibini 3-2 mağlup ederek moral depoladı.

Göztepe'nin Galibiyet Golleri

Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti

Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Kubilay Kanatsızkuş, 28. dakikada Romulo Cardoso ve 54. dakikada Yalçın Kayan attı. Luton Town’un gollerini ise 72 ve 89. dakikalarda Zack Nelson kaydetti.

Kampın Son Hazırlık Maçı

Sarı-kırmızılılar, kampın son hazırlık maçında 24 Temmuz Çarşamba günü Hırvat takımı NK Istra 1961 ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, Göztepe'nin yeni sezon öncesi son hazırlık maçı olacak.