Galatasaray, Avrupa sahnesine çıkarken kritik bir maçla karşı karşıya. Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda oynanacak maçta Galatasaray, Young Boys karşısında play-off mücadelesi veriyor. Galatasaray, play-off elenirse ne olur? İşte detaylar...

Galatasaray Avrupa Sahnesine Çıkıyor

Trendyol Süper Lig'de geçen sezon 102 puanla rekor kıran Galatasaray, ülke puanı gereği UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlamak zorunda kaldı. İsviçre Süper Ligi şampiyonu Young Boys ise "Devler Ligi"ne bu turdan dahil oldu. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da yapılacak.

Galatasaray Play-Off Elenirse Ne Olur?

Galatasaray, Young Boys karşısında yenilirse veya berabere kalırsa, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş olacak. Bu durumda, Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Avrupa arenasında iddiasını sürdürmek için mutlaka galip gelmek zorunda.

Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı

Young Boys Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Young Boys-Galatasaray arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı, TRT 1'den canlı olarak izlenebilecek. Maçın başlama saati ise 22.00.

Rövanş Maçı Ne Zaman?

İki takım arasındaki rövanş maçı 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak. Bu karşılaşma, Galatasaray'ın Avrupa macerasının devam edip etmeyeceğini belirleyecek.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Tek Maç mı?

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu iki ayaklı olarak oynanıyor. Galatasaray, bu turu geçmek için Young Boys ile yapacağı iki maçı da dikkate almak zorunda.