Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Galatasaray-Konyaspor maçında, Icardi'nin golü VAR incelemesi sonucu iptal edildi. VAR kayıtlarında, Galatasaraylı oyuncunun Konyalı oyuncunun önüne ayağını koyarak topa müdahale ettiği ve bu hareketin faul olarak değerlendirilmesi gerektiği belirtildi. Maçın hakemi Direnç Tonusluoğlu, VAR önerisi üzerine pozisyonu sahada inceledi ve golü iptal etti.

Göztepeli Romulo'nun Fenerbahçe Maçında İptal Edilen Golü

Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında Romulo'nun attığı gol, VAR incelemesi sonrası hücum faulü nedeniyle iptal edildi. Maçın hakemi Kadir Sağlam, VAR'dan gelen uyarı üzerine sahada pozisyonu inceledi ve faul tespit ederek golü geçersiz saydı.

Beşiktaş Maçında Güray Vural'ın Kırmızı Kartı

Beşiktaş maçında Güray Vural'ın gördüğü kırmızı kart, VAR incelemesi sonrası verildi. Hakem Mehmet Türkmen, pozisyonu sahada izleyerek, kramponun çivileriyle yapılan müdahalenin rakibin sağlığını tehlikeye attığına karar verdi ve sarı kartı iptal ederek kırmızı kart gösterdi.